ИЗПЪЛНЕНИ ПРОЕКТИ

Акустично третиране ресторант хотел Сол Луна Бей

Акустично третиране на основния ресторант в хотел СОЛ ЛУНА БЕЙ гр.Обзор. Общата площ на ресторанта е около 1500.00м2 оплакванията на клиента бяха са свързани с повишен фонов шум от говор и шум генериран от прибори и чинии. След измерване и акустично третиране с акустични панели се получи редукция с около 50% ефект в помещенията и подобрен акустичен комфорт.

Звукоизолация на чилъри за сграда гр. Варна

Предизвикателен проект осъществен в рамките на 50дни. Клиента собственик на сградата дойде при нас с молба за намаляване нивото на нискочестотн шум генериран от промишлени чилъри и въздуховодна инсталация за засмукване на въздух. Оплакванията бяха от съседна сграда на държавна структура и се изразяваха в оплаквания от непрекъснато бучене. След проектиране и монтаж на звукоизолираща конструкция оплакванията бяха прекратени.

Акустично третиране офис Johnson Control

Johnson Controls е една от най-големите корпорации в автомобилната индустрия. Те се свързаха с нас с молба за акустична обработка на офис площи в новата им сграда в гр. София. Проекта бе предизвикателство най-вече с мащабите си и включваше звукоизолация и акустична обработка в повече от десет Open Space помещения и дванадесет конферентни зали. Резултата бе един комфортен офис в който бе постигнат акустичен и визуален баланс, снимки от работата на Аудио Дизайн можете да видите тук.

Акустично третиране офис Ernst&Young

Те просто се срещнаха с нас и казаха: Невъзможно е да провеждаме конферентни разговори с офиса ни в Маями от най-луксозната ни конферентна зала, защото от другата страна не могът да ни разберат и речта е размазана, Моля поправете го! Ние измерихме времето на реверберация и тя се оказа около 2.5sec@1000Hz което е катастрофална стойност за говор. След двуседмично проектиране и инсталиране на акустични панели по тавана подобряването на акустиката бе толкова голямо, че регионалният мениджър реши, че Аудио Дизайн трябва да направи акустично третиране на всички работни помещения на Ernst & Young. След това третирахме пет конферентни зали, осем офис телефонни кабини и две големи Open Space площи.

Акустично третиране конферентна зала офис Tishman International

Tishman International Companies е световен лидер в областта на търговския пазар на недвижими имоти. Аудио Дизайн направи акустична обработка на главната конферентна зала в SAC сградата в близост до летище София. Също така ние инсталирахме мултимедийна аудио система, позволяваща презентации и свързаност.

Lukoil

Лукойл е международна петролна компания с бизнес в много страни. Audio Design консултира и разработи шумоизолираща заседателна зала за поверителни преговори в Нефтохим Бургас.

Deutcshe Leasing

Deutsche Leasing е международна компания, която осигурява финансов и оперативен лизинг. Нашият клиент имаше проблеми с фоновият шум. Ние направихме нужните измервания и подменихме хигиенният таван с акустичен такъв.