ЗВУКОИЗОЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ

 

Аудио Дизайн предлага широка гама от панели и дифузери за акустично третиране. Акустичните панели намират приложение в офиси, домашни киносалони, театри, музикални студия, църкви, конферентни и лекторски зали, аудиологични и медицински кабинети и др. Монтажа им е възможен на почти всякаква повърхност без механична намеса.

Аудио Дизайн предлага панели за регулиране акустиката на средните и високи честоти изработени според специфичните изисквания на обработваното помещение. Предлаганите от нас панели имат различни акустични характеристики и препоръчваме преди монтаж да се извърши измерване, което точно да определи параметрите на помещението.

Аудио Дизайн изпълнява индивидуални поръчки и произвежда акустични панели с нестандартни размери подходящи за музикални студия и репетиционни. Всички абсорбиращи панели са сертифицирани с клас за пожароустойчивост и са третирани против гризачи и микроорганизми гарантирайки безопасна и продължителна експлоатация.

Каталога с предлаганите от нас продукти можете да разгледате тук:
Upgrei-8
Grei-5
Roll-5
Syl-S4
Sylcers
Slywood


Аудио Дизайн проектира и изгражда музикални студия и домашни киносалони до ключ. Ако вие имате въпроси относно акустиката на произволно помещение не се колебайте да се свържете с нас по телелфона или чрез контактната ни форма.